BasBQ
Beef en Steak

boston butt -> vet

Job7777

Sprokkelaar
Berichten
41
Gisterenavond heb ik een boston butt van 6kg getrimd om er vandaag PP van te maken. (hij rookt al lekker)
Er zat een dikke vetkap op en totaal heb ik zo'n 1kg aan vet verwijderd.
Is dit normaal voor dit stukje vlees of is hij niet netjes gesneden bij de slager?

Ik heb er geen ervaring mee dus ik hoor graag jullie mening.
 
Dat is normaal bij een boston butt.
 
Heel normaal.

Daarom maak ik Pulled Pork altijd van Procureur, behalve dat je er minder werk aan hebt houdt je er ook veel meer vlees van over.
 
Frits  + 1
De procureur die ik ook veel voor P.P. gebruikt heb waren ook niet te vet.
Mooie stukken vlees.  ;)
 
Thanks, weer wat geleerd!
Voortaan een paar procureurs in plaats van 1 boston butt.
 
Procureurs zijn normaal ook wel wat goedkoper dan een boston butt
 
Terug
Bovenaan Onderaan