- Berichten
- 2.745
Recept van de allerhande heb dit gisteren gemaakt kon mooi stoven en vandaag warm gemaakt en heerlijk opgegeten met aardappel puree
Ingrediënten
Riblap
Roomboter
Spekreepjes
Ui
Winterpeen
Knoflook
Bloem
Rode wijn
Bouillon
Tijm
Kaneel
Laurierblaadje
Kastanje champignons
Sjalotten
Peterselie
Heb de riblap in stukken gesneden gekruid met pezo en kaneel dit aangebakken in de Do op de joystove en eruit gehaald
De spekreepjes lekker krokant gebakken en er ook uit gehaald daarna de kastanjechampions sjalotten die ik door de helft heb gedaan deze ook aangebakken en eruit gehaald.
De wortel in plakjes de ui gesnipperd had ook nog wat pompoen liggen dit ook in stukjes knoflook geplet dit aangebakken in de Do in het bakvet wat over was wat bloem erbij gedaan dit evenaar laten worden .
Dan de rode wijn ,bouillon ,tijm,stukken vlees,laurierblaadje erbij en stoven maar voor een 2,5 uur
De sjalotten en kastanjechampions erdoor heen en de tijm en laurierblaadje eruit gevist
En dit binnen neer gezet en vandaag weer een tijdje opgewarmd en binnen aardappel puree gemaakt dit op het bord en eten heerlijk was het
Was goed gelukt
Maar foto’s zeggen meer
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
Ingrediënten
Riblap
Roomboter
Spekreepjes
Ui
Winterpeen
Knoflook
Bloem
Rode wijn
Bouillon
Tijm
Kaneel
Laurierblaadje
Kastanje champignons
Sjalotten
Peterselie
Heb de riblap in stukken gesneden gekruid met pezo en kaneel dit aangebakken in de Do op de joystove en eruit gehaald
De spekreepjes lekker krokant gebakken en er ook uit gehaald daarna de kastanjechampions sjalotten die ik door de helft heb gedaan deze ook aangebakken en eruit gehaald.
De wortel in plakjes de ui gesnipperd had ook nog wat pompoen liggen dit ook in stukjes knoflook geplet dit aangebakken in de Do in het bakvet wat over was wat bloem erbij gedaan dit evenaar laten worden .
Dan de rode wijn ,bouillon ,tijm,stukken vlees,laurierblaadje erbij en stoven maar voor een 2,5 uur
De sjalotten en kastanjechampions erdoor heen en de tijm en laurierblaadje eruit gevist
En dit binnen neer gezet en vandaag weer een tijdje opgewarmd en binnen aardappel puree gemaakt dit op het bord en eten heerlijk was het
Was goed gelukt
Maar foto’s zeggen meer












Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro