BastardBart
Tondelzoeker
- Berichten
- 18
Kwam een lekker uitziende en klinkende worst tegen in een webslagerij dus die werd het hoofdgerecht voor vanavond.
Juist erop, temperatuur rooster zit rond de 85 graden, geweekt rookhout erin gedaan Mesquite .
De temperatuur in de dome blijft mooi stabiel - thermometer in de kern gedrukt.
Lekker laag in de rook.
Four Roses Bourbon tijdens het wachten...
Tip van het forum, kern low en slow naar 65 graden daarna afgrillen dus.....
Even ombouwen
Even aan de kant
Afgrillen - snel dicht want de vlammen komen snel op, veilige indirecte kant gehouden om opzij te schuiven als het te hard gaat
De temperatuur in de dome. (nu ben ik in dit topic wel in overtreding......)
Ik vind dat ze klaar zijn - kt ca 73 graden
Naar de wachtenden aan tafel.
Heerlijk worstje met zijn drieen toch net geen kilo op
(beetje voor bij de borrel weten te redden).
Bekend toetje volgens mij - deze met grandmarinier 2x en 1 met ahornsiroop...
Mogen ook naar binnen..
Zo ik heb even geen praatjes meer..
Heerlijk worstje, geen extra kruiden nodig - is al gekruid - wel erg sappig beetje meer vet verliezen tijdens het verwarmen mag best.
Juist erop, temperatuur rooster zit rond de 85 graden, geweekt rookhout erin gedaan Mesquite .
De temperatuur in de dome blijft mooi stabiel - thermometer in de kern gedrukt.
Lekker laag in de rook.
Four Roses Bourbon tijdens het wachten...
Tip van het forum, kern low en slow naar 65 graden daarna afgrillen dus.....
Even ombouwen
Even aan de kant
Afgrillen - snel dicht want de vlammen komen snel op, veilige indirecte kant gehouden om opzij te schuiven als het te hard gaat
De temperatuur in de dome. (nu ben ik in dit topic wel in overtreding......)
Ik vind dat ze klaar zijn - kt ca 73 graden
Naar de wachtenden aan tafel.
Heerlijk worstje met zijn drieen toch net geen kilo op

Bekend toetje volgens mij - deze met grandmarinier 2x en 1 met ahornsiroop...
Mogen ook naar binnen..
Zo ik heb even geen praatjes meer..
Heerlijk worstje, geen extra kruiden nodig - is al gekruid - wel erg sappig beetje meer vet verliezen tijdens het verwarmen mag best.
Laatst bewerkt: