- Berichten
- 1.145
Huh? Ja inderdaad, huh.
Ik meende stellig boerenkarbonade uit de vriezer te hebben gehaald, bleek achteraf buikspek te zijn (1 kilo) mijn vrouw zei het nog en ze had gelijk (moppel grom)
Dan maar de plannen aangepast, bedoeling was om de bloemkool schotel met kaas en spek te maken van de BBQ-helden en een stukje vlees (karbonade) wat dus buikspek werd.
Helaas geen tijd gehad om te marineren of wat dan ook dus een rub verzonnen met een beetje pit/ketjap.
Spek ingesneden
En kruiden erop gedaan, ik had ook nog een flesje smoked pepper ofzo, daar heb ik hem mee ingesmeerd en daarna de kruiden erop.
Op de BBQ gelegd en ingekwast met BBQ saus, ketjap, ketchup en vast nog wel iets wat in het kastje stond.
De bloemkool roosjes half uur onder de klep en een mengsel van kruidenkaas, Turkse yoghurt geraspte kaas en bacon gemaakt. Dat door elkaar gehusseld en in de ovenschaal. 3kwartier wachten met een sigaar maar op de lip. Relax... kalm an en rap een beetje.
Kern Temp as we speak is 66graden kern van het spek. Schiet mooi op dus.
Ondertussen hoop groente gesneden, in een zakje gemikt en olie + kruiden erbij, feta knoflook. Jummy (denk ik)
Voor de kinderen cordonblue erop gelegd, voor de vrouw ook voor de zekerheid, die lusten geen spek... (jammerrrrrr joh) waarom ze met me getrouwd is, is me een raadsel (120+kg )
Now we Wait, wordt vervolgd
Traeger aan de rook, baasje ook met een culinair schultenbrautje
Ik meende stellig boerenkarbonade uit de vriezer te hebben gehaald, bleek achteraf buikspek te zijn (1 kilo) mijn vrouw zei het nog en ze had gelijk (moppel grom)
Dan maar de plannen aangepast, bedoeling was om de bloemkool schotel met kaas en spek te maken van de BBQ-helden en een stukje vlees (karbonade) wat dus buikspek werd.
Helaas geen tijd gehad om te marineren of wat dan ook dus een rub verzonnen met een beetje pit/ketjap.
Spek ingesneden
En kruiden erop gedaan, ik had ook nog een flesje smoked pepper ofzo, daar heb ik hem mee ingesmeerd en daarna de kruiden erop.
Op de BBQ gelegd en ingekwast met BBQ saus, ketjap, ketchup en vast nog wel iets wat in het kastje stond.
De bloemkool roosjes half uur onder de klep en een mengsel van kruidenkaas, Turkse yoghurt geraspte kaas en bacon gemaakt. Dat door elkaar gehusseld en in de ovenschaal. 3kwartier wachten met een sigaar maar op de lip. Relax... kalm an en rap een beetje.
Kern Temp as we speak is 66graden kern van het spek. Schiet mooi op dus.
Ondertussen hoop groente gesneden, in een zakje gemikt en olie + kruiden erbij, feta knoflook. Jummy (denk ik)
Voor de kinderen cordonblue erop gelegd, voor de vrouw ook voor de zekerheid, die lusten geen spek... (jammerrrrrr joh) waarom ze met me getrouwd is, is me een raadsel (120+kg )
Now we Wait, wordt vervolgd
Traeger aan de rook, baasje ook met een culinair schultenbrautje