- Berichten
- 960
Een beetje een late post maar vorig weekend had ik voor vrienden mijn eerste worstworkshop op de agenda staan.
Omdat ik al vaker worst meenam naar een BBQ en dan vertelde dat ik die zelf maakte wilde ze allemaal toch wel eens zien hoe dat in zn werk ging. Natuurlijk ook om te bewijzen dat al die verhalen natuurlijk allemaal maar gewoon Boelpraat waren...
Omdat ik dit vaker wil gaan doen was dit een hele mooie try-out. We hebben vooral vreselijke lol gehad en hier een hele kleine impressie.
Ik had in totaal zo'n beetje 8 kilo vlees. Begonnen met snijden en malen.
Allemaal met het handje door de porkert (ja je mag er best wel wat voor doen....) (edit: wordt toch tijd voor een grotere )
Netjes verdelen in schalen van 2 kilo
De beproefde recepten (curry worst, braadworst, sweet hot italian, braadworst pikant) kruiden afwegen
Goed mengen
En dan 1x voordoen en de rest aan het werk zetten
En dan vuurtje aan, wijntje erbij, worstje op de Q, heerlijk lekker genieten en stoere praat over de worstelarij
Bedankt voor het kijken!
Omdat ik al vaker worst meenam naar een BBQ en dan vertelde dat ik die zelf maakte wilde ze allemaal toch wel eens zien hoe dat in zn werk ging. Natuurlijk ook om te bewijzen dat al die verhalen natuurlijk allemaal maar gewoon Boelpraat waren...
Omdat ik dit vaker wil gaan doen was dit een hele mooie try-out. We hebben vooral vreselijke lol gehad en hier een hele kleine impressie.
Ik had in totaal zo'n beetje 8 kilo vlees. Begonnen met snijden en malen.
Allemaal met het handje door de porkert (ja je mag er best wel wat voor doen....) (edit: wordt toch tijd voor een grotere )
Netjes verdelen in schalen van 2 kilo
De beproefde recepten (curry worst, braadworst, sweet hot italian, braadworst pikant) kruiden afwegen
Goed mengen
En dan 1x voordoen en de rest aan het werk zetten
En dan vuurtje aan, wijntje erbij, worstje op de Q, heerlijk lekker genieten en stoere praat over de worstelarij
Bedankt voor het kijken!