Schoonouders (op gepaste afstand
) op visite en op het menu de welbekende Bobby Flay zalm.
De moten droog gedept, besmeerd met mosterd en de basterdsuiker op de bovenkant. Vorige keer was het hele plankje één grote zee van gesmolten boter dus deze keer iets meer behouden.
De Q was inmiddels op temperatuur voor direct grillen, plankjes erop, deksel dicht en al snel kwam de heerlijke geur van het hout ons tegemoet.
Overigens zijn zowel de maaltijd als het bier aardgasvrij bereid
Op tijd de Airfryer voorverwarmd voor de pommes duchesse en de salade klaar gezet. Bij 48 graden mochten de visjes er af. De suiker is mooi lands de zijkanten van de moten gelopen en geen suiker-zee dit keer. Borden opgemaakt en aan tafel. Kreten als ‘wat lekker die rooksmaak’ en ‘zo mals en helemaal niet droog’ kwamen voorbij terwijl alles schoon op ging.
Door met het toetje. Net als zaterdag de bananen gevuld met chocolade, roomboter en besprenkeld met Liqor 43 (behalve voor de kleine meid). Dit keer een betere inkeping gemaakt in de bananen zodat al het lekkers er in bleef.
Half uurtje op de Q tot de schil bijna geheel zwart kleurde en het vruchtvlees lekker zacht was.
Bolletje ijs erbij en een mooie afsluiter van een zonnige dag.
Nu maar bedenken wat we de komende dagen gaan eten.. tot die tijd, proost!


De moten droog gedept, besmeerd met mosterd en de basterdsuiker op de bovenkant. Vorige keer was het hele plankje één grote zee van gesmolten boter dus deze keer iets meer behouden.

De Q was inmiddels op temperatuur voor direct grillen, plankjes erop, deksel dicht en al snel kwam de heerlijke geur van het hout ons tegemoet.


Overigens zijn zowel de maaltijd als het bier aardgasvrij bereid


Op tijd de Airfryer voorverwarmd voor de pommes duchesse en de salade klaar gezet. Bij 48 graden mochten de visjes er af. De suiker is mooi lands de zijkanten van de moten gelopen en geen suiker-zee dit keer. Borden opgemaakt en aan tafel. Kreten als ‘wat lekker die rooksmaak’ en ‘zo mals en helemaal niet droog’ kwamen voorbij terwijl alles schoon op ging.



Door met het toetje. Net als zaterdag de bananen gevuld met chocolade, roomboter en besprenkeld met Liqor 43 (behalve voor de kleine meid). Dit keer een betere inkeping gemaakt in de bananen zodat al het lekkers er in bleef.

Half uurtje op de Q tot de schil bijna geheel zwart kleurde en het vruchtvlees lekker zacht was.

Bolletje ijs erbij en een mooie afsluiter van een zonnige dag.

Nu maar bedenken wat we de komende dagen gaan eten.. tot die tijd, proost!

Laatst bewerkt: