- Berichten
- 297
Bloemkool? Ja, bloemkool!
Ik geniet al jaren van dit forum. Ik leerde al veel en heb sinds mijn bastard nog heel veel te leren.
Veruit de meeste gerechten die op dit forum voorbij komen gaan over vlees. Veel minder vaak over vis en groenten hebben standaard een bijrol. Ook in mijn posts overigens….
Vandaag heb ik bloemkool op de kamado gehad. Heerlijk!
Eerst 15 minuten koken in gezouten water. Dan insmeren met een boemboe (ik maakte er een met ui, gember, knoflook, koriander, sereh, rode peper, gerookte paprikapoeder en kerriepoeder).
Kamado op 200 graden, bloemkool in de skillet en met een blokje hout in een half uur garen.
Wanneer hij door en door zacht is, mag je er tegenaan!
In dit geval heerlijk bij een currymaaltijd. Geen vlees nodig. Vandaag…..
Ik geniet al jaren van dit forum. Ik leerde al veel en heb sinds mijn bastard nog heel veel te leren.
Veruit de meeste gerechten die op dit forum voorbij komen gaan over vlees. Veel minder vaak over vis en groenten hebben standaard een bijrol. Ook in mijn posts overigens….
Vandaag heb ik bloemkool op de kamado gehad. Heerlijk!
Eerst 15 minuten koken in gezouten water. Dan insmeren met een boemboe (ik maakte er een met ui, gember, knoflook, koriander, sereh, rode peper, gerookte paprikapoeder en kerriepoeder).
Kamado op 200 graden, bloemkool in de skillet en met een blokje hout in een half uur garen.
Wanneer hij door en door zacht is, mag je er tegenaan!
In dit geval heerlijk bij een currymaaltijd. Geen vlees nodig. Vandaag…..