BasBQ
Beef en Steak

Blanke Kalfs Picanha

 
 
 

UDS-butcher

Tondelzoeker
Berichten
23
Laatst een stuk blanke kalfs picanha van ??n kilo:
11hh1s4.jpg

De vetkant ingesneden

kern op laten lopen tot 46 graden


Vervolgens fakelen tot een kern van 52 graden




en klaar!


 
Zier er goed uit.
En wat ziet dat rooster nog heerlijk schoon uit.
 
Zo, dat ziet er lekker uit hoor.
 
dat ziet er lekker uit.
een volgende keer moe je proberen om alleen de vetlaag in te snijden, dus niet zo diep als nu  ;)
 
Pica?a, lekker!
 
Ziet er goed uit!

Hoe vond je het?

Leo zei:
dat ziet er lekker uit.
een volgende keer moe je proberen om alleen de vetlaag in te snijden, dus niet zo diep als nu  ;)

Dat beestje was zo jong, had denk ik amper vet dus je zit al snel te ver.
 
Smaakte heel erg lekker,
naar mijn mening de schroeismaak net iets te duidelijk aanwezig maar voor de rest top!


Ja zit inderdaad heel weinig vet op, heb zelfs de vetste uit 15 stuks uitgezocht de rest had nog minder of geen vet.
 
Terug
Bovenaan Onderaan