BasBQ
Beef en Steak

Blade steak/ sukade

 

Robkrekel

Stoker
Berichten
470
Ik heb deze (300 gram ofzo) in de koelkast liggen, en dacht er pulled beef van te maken, maar ben bang dat ik in tijdnood kom (17:30 eten). Gaat pulled beeft me voor vandaag nog lukken (q gaat zo aan) of heeft er iemand andere ideeën? https://aalvink.nl/product/blade-steak-2/

2021-10-01 13_22_18-Window.jpg
 
Nee.
 
Het is een magere sukade, dus grillen kan (wel zeen verwijderen) maar kan heel droog worden. Gewoon bewaren voor een stoofpotje.
 
Dat is wel een verschil

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Je kan draadjesvlees maken. Eerst even kort aanzetten op je BBQ rooster of kort roken. En dan binnen in een snelkookpan oid laten stoven. Is dan wel geen BBQ. Maar kan ook heel goed smaken.
 
Uiteindelijk gekozen om hem als steak te bereiden. Op 200-250 graden er op met enkel zout en peper
IMG_20211001_171120.jpg


Ondertussen plenst het lekker door en sta ik gelukkig droog
IMG_20211001_171226.jpg

Bij het keren viel ie op de zeen al een beetje uit elkaar, so far so good
IMG_20211001_171701.jpg

Eindresultaat: Prima stuk vlees, maar volgende keer snij ik de zeen er tussenuit. Deze bleven we nu steeds (taai) tegenkomen.
IMG_20211001_172332.jpg
 
Terug
Bovenaan Onderaan