- Berichten
- 867
Vandaag weer een nieuw recept gemaakt uit laatste boek van Jord Althuizen. Dit keer kabeljauw taco’s.
Begonnen met de saus, een siracha-line-crema. Gewoon zure room, hete saus, limoensap en schil van limoen bij elkaar flikkeren en roeren. Maar jonge jonge wat een lekkere frisse smaak zeg.
Beleg voor taco’s klaarzetten: carrot-coleslaw, rode peper, sjalot, radijsjes en avocado. Zou het niet zelf verzinnen maar wederom on the money. Vrij vertaald Jonguh wat lekker.
En toen door naar de main event, hoofdact, kabeljauwfilet met kajun kruiden op een plankje en wat rook. 30 minuten en toen optimale garing.
Als laatste de taco’s beleggen en genieten
We hebben echt genoten van dit gerecht, licht, fris en leuke smakencombinaties.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Begonnen met de saus, een siracha-line-crema. Gewoon zure room, hete saus, limoensap en schil van limoen bij elkaar flikkeren en roeren. Maar jonge jonge wat een lekkere frisse smaak zeg.


Beleg voor taco’s klaarzetten: carrot-coleslaw, rode peper, sjalot, radijsjes en avocado. Zou het niet zelf verzinnen maar wederom on the money. Vrij vertaald Jonguh wat lekker.

En toen door naar de main event, hoofdact, kabeljauwfilet met kajun kruiden op een plankje en wat rook. 30 minuten en toen optimale garing.



Als laatste de taco’s beleggen en genieten


We hebben echt genoten van dit gerecht, licht, fris en leuke smakencombinaties.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk