BasBQ
Beef en Steak

Black Angus Short Ribs

 

Jdibbes

Sprokkelaar
Berichten
41
Door de sluiting van de horeca deelde een vriend van me zijn restaurant koelcel inhoud met ons.
En zo kwam ik aan een flinke stapel Black Angus Short Ribs.

Vandaag het eerste rack bereid op de boretti barilo. Uiteraard met hulp van mijn trouwe keukenprinsesje.
20201209_180758.jpg


Recept van Noskos aangehouden met een twist hier en daar..
Dry rub van zout peper uienpoeder knoflookpoeder en gerookte paprikapoeder.

Na 4 uur ingepakt in folie en in plaats van een klontje boter heb ik eigengemaakte mediterraanse kruidenboter.


Door gegaard naar 95°C in nog ruim 4uurtjes.


45 min laten rusten en het resultaat was fantastisch.
IMG-20201210-WA0010.jpg
img-20201210-wa0010-jpg.12792

IMG-20201210-WA0013.jpg


20201210_122849.jpg
 
Wauw, echt een mooie rookring. Wat heb je voor soort rookhout heb je gebruikt?
 
ziet er goed uit
en wat leuk man, samen met je dochter koken. das toch geweldig.

je heb die vriend toch wel uitgenodigd om een hapje te komen doen?
om hem een beetje op te beuren want de horeca is wel erg de sjaak dit jaar.
 
ziet er goed uit
en wat leuk man, samen met je dochter koken. das toch geweldig.

je heb die vriend toch wel uitgenodigd om een hapje te komen doen?
om hem een beetje op te beuren want de horeca is wel erg de sjaak dit jaar.
Elk weekend komen ze mee eten en soms wel 2 dagen.
Morgen Fricandeau voor broodjes warm vlees en broodjes pulled chicken.
 
Zier er geweldig uit. Toch ook maar eens een poging wagen.
 
Lekker bezig geweest zo samen

Hopelijk kan de koelcel weer snel gevuld worden en kan je vriend weer uitserveren
 
Terug
Bovenaan Onderaan