- Berichten
- 41
Door de sluiting van de horeca deelde een vriend van me zijn restaurant koelcel inhoud met ons.
En zo kwam ik aan een flinke stapel Black Angus Short Ribs.
Vandaag het eerste rack bereid op de boretti barilo. Uiteraard met hulp van mijn trouwe keukenprinsesje.
Recept van Noskos aangehouden met een twist hier en daar..
Dry rub van zout peper uienpoeder knoflookpoeder en gerookte paprikapoeder.
Na 4 uur ingepakt in folie en in plaats van een klontje boter heb ik eigengemaakte mediterraanse kruidenboter.
Door gegaard naar 95°C in nog ruim 4uurtjes.
45 min laten rusten en het resultaat was fantastisch.
En zo kwam ik aan een flinke stapel Black Angus Short Ribs.
Vandaag het eerste rack bereid op de boretti barilo. Uiteraard met hulp van mijn trouwe keukenprinsesje.
Recept van Noskos aangehouden met een twist hier en daar..
Dry rub van zout peper uienpoeder knoflookpoeder en gerookte paprikapoeder.
Na 4 uur ingepakt in folie en in plaats van een klontje boter heb ik eigengemaakte mediterraanse kruidenboter.
Door gegaard naar 95°C in nog ruim 4uurtjes.
45 min laten rusten en het resultaat was fantastisch.