BasBQ
Beef en Steak

black angus ribeye

 

michiel1000

Sprokkelaar
Berichten
39
Gisteren kwam me collega aanzetten met een ribeye die ik ff moest testen....Dat is natuurlijk geen probleem. :D



De ui met een beetje olie om het rooster in te vetten..


Ff een stapeltje houtskool aangestoken en op de WGA met dat ding..



Perfect gelukt!!


En wat is dit lekker zeg..ongelofelijk mals en wat een smaak sensatie...

bedankt voor het kijken..
 
mooi en lekker stukje vlees.

Ik zie dat je je schuiven aan de zijkant van je WGA verkeerd om hebt zitten, zou ze even omdraaien  ;)
 
Ja ik moet ze idd nog ff omdraaien. Al kan ik ze op deze manier wel fijn met een spatel bedienen..
 
Nou maar dat is toevallig.... die gaat er hier zo ook op!
 
jullie hebben het echt slecht  :p
 
Lekker
 
Het is ribeye dag vandaag zo te zien. Burp. Lekk?h!
 
Doe mij ook zo'n collega!! :D
 
Terug
Bovenaan Onderaan