MaartenK84
Tondelzoeker
- Berichten
- 10
Schoonvaders gooit zo om de paar weken een uitdaging voor mn neus. Deze zondag was het de beurt om ribeye steaks te maken.
Aangezien dit niet het goedkoopste stukje vlees is, op een veilige manier bereidt. Eerst rustig indirect met een lekker rookhoutje erbij.
Vervolgens, toen de kern op 48/50 graden zat, even afgegrild om toch dat knapperige korstje te krijgen.
Resultaat...
En de binnenkant nog mooi medium
Smaakte ontzettend goed met een stevige Rioja gran reserva. Top avond!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Aangezien dit niet het goedkoopste stukje vlees is, op een veilige manier bereidt. Eerst rustig indirect met een lekker rookhoutje erbij.

Vervolgens, toen de kern op 48/50 graden zat, even afgegrild om toch dat knapperige korstje te krijgen.

Resultaat...

En de binnenkant nog mooi medium

Smaakte ontzettend goed met een stevige Rioja gran reserva. Top avond!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk