- Berichten
- 2.592
Het moest er aan geloven. De hele Picanha was te groot voor ons twee?n. Dus de punt er afgesneden.
De chimmichurri vanmiddag al gemaakt. Geen foto's helaas :-S
Volgens het recept van Mac http://www.macsbbqpit.com/picanha/
De Picanha kruislings ingesneden en ingewreven met zeezout.
Mooi doorregen
Op de Q ermee (eerst verkeerd om)
Nu is het beter. Op naar een kern van 48 graden.
Direct tot 54 graden (wachten op de showfoto's)
Hier zijn ze dan
Het resultaat
Het bordje
Damn dat was lekker. Gelukkig heb ik nog 2 skukkies.
Bedankt Mac voor het recept.
De chimmichurri vanmiddag al gemaakt. Geen foto's helaas :-S
Volgens het recept van Mac http://www.macsbbqpit.com/picanha/
De Picanha kruislings ingesneden en ingewreven met zeezout.
Mooi doorregen
Op de Q ermee (eerst verkeerd om)
Nu is het beter. Op naar een kern van 48 graden.
Direct tot 54 graden (wachten op de showfoto's)
Hier zijn ze dan
Het resultaat
Het bordje
Damn dat was lekker. Gelukkig heb ik nog 2 skukkies.
Bedankt Mac voor het recept.