Beef en Steak

Black Angus côte de boeuf op de Napoleon Rogue 525

Noah

Tondelzoeker
Berichten
8
1,3 kg Black Angus côte de boeuf gekruid met alleen wat grof gemalen peper en fleur de sel. Middels reverse sear op 130 graden laten garen tot een kerntemperatuur van 48 graden. Middels smokerbox een heel klein handje eikenhout toegevoegd. Daarna op 220 graden direct afgegrild voor een mooie korst. Aangesneden op 55 graden in de kern. Geserveerd met, heel simpel, gegrilde groene asperges en roast potatoes. Erg lekker!

Hieronder het resultaat:
IMG_7871.jpeg
IMG_7875.jpeg
IMG_7874.jpeg
IMG_7879.jpeg
IMG_7880.jpeg
 
  • Leuk
Waarderingen: A3N
Een heerlijk stuk vlees.
Blijft toch wel een favoriet.
Ja absoluut, hier ook een van de favorieten! En na de feestdagen zijn bij de online slagers dit soort grote stukken vaak flink in de aanbieding dus dan gaat de vriezer weer vol! 😂
 
Terug
Bovenaan Onderaan