- Berichten
- 6.243
Het idee was om ballen te vullen maar met saté saus leek had ik m’n twijfels, toen maar bakjes gemaakt
aardappels alvast het ei in
Gehakt, voor het aansteken van het ei, voorzien van Noskos the pulled pork kruiden.
Toen werd het tijd om het gehakt te verdelen en er bakjes van te maken en te vullen met: saté saus, paprika/ui en Viking bleu kaas en ontbijtspek er om gedaan.
Tijd om de aardappeltjes te gaan vergezellen
Na een half uurtje de temp maar eens controleren, waren klaar
Wat sla erbij en eten maar
aardappels alvast het ei in
Gehakt, voor het aansteken van het ei, voorzien van Noskos the pulled pork kruiden.
Toen werd het tijd om het gehakt te verdelen en er bakjes van te maken en te vullen met: saté saus, paprika/ui en Viking bleu kaas en ontbijtspek er om gedaan.
Tijd om de aardappeltjes te gaan vergezellen
Na een half uurtje de temp maar eens controleren, waren klaar
Wat sla erbij en eten maar
Laatst bewerkt: