- Berichten
- 1.648

Griekse gehakt balletjes gevuld met kaas.
5 ons gehakt gemengd met 1 ei
2 eetlepels fijn gesneden munt
1 eetlepel peterselie
1/2 tl paprikapoeder,
1/4 tl komijn,
heel fijn gesneden uitje,
zout
citroensap van halve citroen
3 el paneermeel.
Alles goed mengen, moet niet te plakkerig zijn, anders nog wat paneermeel toevoegen.
Gehakt in stukken verdelen en daar een vierkant van circa 5x5x1 cm van maken. Leg daarop wat kaas (feta, jong belegen of ...l). Vouw het gehakt om de kaas heen, en zet even weg in de koelkast om op te stijven.
BBQ op middelhoog en grill de balletjes circa 10 tot 15 min totdat ze gaar zijn.

De ingredi?nten

Goed mengen

Kaas erop

Kaas "verstopt"

4 zijden van strepen voorzien