Afgelopen week voor het eerst eens een hele kip op blik bereid op de Weber 47.
Zeer goed gelukt!
Temperatuur borst: 72°C.
Temperatuur poten: 81°C.
Na het bereiden besloten om er een kerriesaus bij te maken voor bij de rijst.
Lekker groentes gewokt, beetje crème fresh erbij en je hebt een complete maaltijd.
Omdat de kolen nog heet waren en nog lang niet op besloten om nog een grillworst te maken met kipgehakt en kaas.
Kipgehakt gemengd met kleine stukjes extra belegen kaas.
Het mengsel opgerold in huishoudfolie en in de koeling gelegd.
Na een kwartiertje in de koeling de worst gekookt in water tot een kerntemperatuur van 70°C.
Tijdens het op temperatuur brengen van de worst de Weber klaar gemaakt voor grillen.
Bij een temperatuur van +/- 180 graden de worst grillen tot een mooi resultaat.
Dit was ook de eerste keer en moet zeggen dat dit zeer goed gelukt is.
Zeker voor herhaling vatbaar.
Zeer goed gelukt!
Temperatuur borst: 72°C.
Temperatuur poten: 81°C.
Na het bereiden besloten om er een kerriesaus bij te maken voor bij de rijst.
Lekker groentes gewokt, beetje crème fresh erbij en je hebt een complete maaltijd.
Omdat de kolen nog heet waren en nog lang niet op besloten om nog een grillworst te maken met kipgehakt en kaas.
Kipgehakt gemengd met kleine stukjes extra belegen kaas.
Het mengsel opgerold in huishoudfolie en in de koeling gelegd.
Na een kwartiertje in de koeling de worst gekookt in water tot een kerntemperatuur van 70°C.
Tijdens het op temperatuur brengen van de worst de Weber klaar gemaakt voor grillen.
Bij een temperatuur van +/- 180 graden de worst grillen tot een mooi resultaat.
Dit was ook de eerste keer en moet zeggen dat dit zeer goed gelukt is.
Zeker voor herhaling vatbaar.