Sander Wiessner
Sprokkelaar
- Berichten
- 30
Gisteren was het dan eindelijk weer zover, een tweede editie van "bieren en biksels".
Het leeuwendeel vorig weekend geprobeerd en gedeeld, op deze na
.
Voor het eerst "pulled turkey" gemaakt
.
Een flinke kalkoendijfilet eerst in een droge rub (geïnspireerd op het recept van de bbqbastard) gemasseerd en even laten staan.
Twee flinke chunks kersenhout op de smoker en het kalkoentje op het rooster.
Na 3,5/4 uurtjes op 135/145°C ingepakt en twintig minuten laten rusten.
Gruwelijk voor herhaling vatbaar
Het leeuwendeel vorig weekend geprobeerd en gedeeld, op deze na

Voor het eerst "pulled turkey" gemaakt

Een flinke kalkoendijfilet eerst in een droge rub (geïnspireerd op het recept van de bbqbastard) gemasseerd en even laten staan.
Twee flinke chunks kersenhout op de smoker en het kalkoentje op het rooster.
Na 3,5/4 uurtjes op 135/145°C ingepakt en twintig minuten laten rusten.
Gruwelijk voor herhaling vatbaar
