Gisteravond voor de eerste keer geprobeerd om een bierkipje te maken.
Op een bier blik kreeg ik het niet voor elkaar dus toen maar de stomer gebruikt.
Eerst heb ik de kip 2 uur in het zout gelegd.

Vervolgens heb ik de kruiden in de kip laten trekken.

Toen de kip op de bbq!


Dit was het uiteindelijke resultaat.

Het was de bedoeling dat ik voor de eerste badge zou gaan maar de kip is niet gelukt met een bier blik.
Poging nummer 2 moet komende week maar even...
(of telt dit wel voor de badge???)
Op een bier blik kreeg ik het niet voor elkaar dus toen maar de stomer gebruikt.
Eerst heb ik de kip 2 uur in het zout gelegd.

Vervolgens heb ik de kruiden in de kip laten trekken.

Toen de kip op de bbq!


Dit was het uiteindelijke resultaat.

Het was de bedoeling dat ik voor de eerste badge zou gaan maar de kip is niet gelukt met een bier blik.
Poging nummer 2 moet komende week maar even...
(of telt dit wel voor de badge???)