BasBQ
Beef en Steak

Biefstuk, asperges en rozevalaardappeltjes

WimpierPad

Kooltjesharker
Berichten
119
Een mooie ribeye gesneden van een Blonde d'Aquitaine, gekruid met rundvlees rub, rozevalaardappeltjes, lekbak water eronder op de platesetter, en een half uur op 150 graden laten garen, aardappel gekruid met cujun kruiden, en de asperges gekruid met peper en zout, half uur op 175 graden in de grillpan met platesetter

20230604_133318.jpg


20230604_133134.jpg


20230604_132354.jpg


20230604_130220.jpg


20230604_125752.jpg


20230604_122826.jpg
 
Ziet er heerlijk uit. Hoe reageerde de VX op de temp instellingen? En ben benieuwd waarom de keuze voor een waterbak?
 
Ziet er heerlijk uit. Hoe reageerde de VX op de temp instellingen? En ben benieuwd waarom de keuze voor een waterbak?
Vx reageerde prima, niet super snel, maar vlot genoeg. En de waterbak was om de biefstuk te helpen voorkomen uitdrogen, en voorkomen dat ik de bak vol vet heb liggen
 
Terug
Bovenaan Onderaan