- Berichten
- 45
Weer een hele tijd geleden dat ik wat gepost heb , ga het weer een beetje bijhouden....
Afgelopen weekend een lekker staatsstuk (Weinig vet helaas) met chimchurri en gevulde aardappel gemaakt... Was een fantastisch lekkere combinatie.. Oja en top speklappen voor de kids...
Staartstuk van mijn vaste (zelf slachtende) slager , volgende keer een stuk vragen met meer vet er op..
Gevulde aardappel met fijn gesneden rode ui en cheddar cheese afgewikkeld met spek en gekruid met favoriet rub (Owwwwww wat was dat lekker) (deze gingen uiteraard wat langer, 30 minuten op 150 graden indirect)
Zelfgmemaakte chimchurri
BGE staat lekker te dampen ...
Het staartstuk op hoog vuur (was al eerst even indirect met de aardappels geweest tot 42 graden kern) nu door tot 52 graden en eraf in als folie tot 58 graden.
Jahoor, dat was me toch een lekker stukje vlees !!!
De aardappels met spek er om heen (Echt heel lekker , een aanrader )
De speklapjes voor de kinderen , en natuurlijk zelf ook even van meegesnoept... Op hoog vuur tot het bijna zwart wordt , dan vind ik ze het lekkerste...
En wat doen we aankomend weekend... Een diamanthaas en een bavette , geserveerd met een takje tomaat en krieltjes in de schil ! Foto's volgen !
Afgelopen weekend een lekker staatsstuk (Weinig vet helaas) met chimchurri en gevulde aardappel gemaakt... Was een fantastisch lekkere combinatie.. Oja en top speklappen voor de kids...

Staartstuk van mijn vaste (zelf slachtende) slager , volgende keer een stuk vragen met meer vet er op..

Gevulde aardappel met fijn gesneden rode ui en cheddar cheese afgewikkeld met spek en gekruid met favoriet rub (Owwwwww wat was dat lekker) (deze gingen uiteraard wat langer, 30 minuten op 150 graden indirect)

Zelfgmemaakte chimchurri

BGE staat lekker te dampen ...

Het staartstuk op hoog vuur (was al eerst even indirect met de aardappels geweest tot 42 graden kern) nu door tot 52 graden en eraf in als folie tot 58 graden.

Jahoor, dat was me toch een lekker stukje vlees !!!

De aardappels met spek er om heen (Echt heel lekker , een aanrader )

De speklapjes voor de kinderen , en natuurlijk zelf ook even van meegesnoept... Op hoog vuur tot het bijna zwart wordt , dan vind ik ze het lekkerste...
En wat doen we aankomend weekend... Een diamanthaas en een bavette , geserveerd met een takje tomaat en krieltjes in de schil ! Foto's volgen !