BasBQ
Beef en Steak

BGE op de grond?

Dan hoop ik dat het bij jullie beter is dan hier, ik zit lekker binnen :)


 
Hier alleen vorst en een zonnetje GELUKKIG geen sneeuw!
 
Een tip, gebruik houtskool! Het eitje vindt briketten eenmaal niet zo lekker. Het werkt wel maar duurt veel te lang om op temperatuur te krijgen en houdt te veel vocht vast bij hergebruik. Briketten kun je wel goed gebruiken bij low and slow cooking (<150 graden C).

Veel plezier met je aankoop. Ik heb al veel plezier aan mijn eitje, die wel de orginele onderstelsel heeft. B-)

 
En weer een stukje verder... Hij staat er al in.
Nu de voorkant nog ff afwerken en wachten op mijn natuurstenen plaatje.

Ik hoop een maiden run vanavond!

2qdmuft.jpg
 
Kijk eens aan, een man die niet treuzelt maar doorpakt! Hoppa! Mevrouw wil een tafeltje? Mevrouw krijgt een tafeltje. Top! Oftewel, wat een goed tafeltje, en nog te verrijden ook. Om blij van te worden, denk ik zo.
 
En weer een stapje! Nu alleen het natuursteen nog!
Blij mee!

xei6c.jpg
 
Echt schitterend gedaan Meneer Lin!
 
Mooi gedaan :)
 
Ja, LEUK!
Weer heel wat anders dan al die open tafels (niets mis mee overigens ;) )
Zeer geslaagd in mijn optiek.

(@Dominique: Natuurlijk pakt 'de man' door. Daar komt eten vandaan. In grote, warme, voedzame hoeveelheden. Dus dat tafeltje maken we gewoon  =)) =)) )
 
Oke en dan de maiden run..... :) :) :)

Wel even wennen hoor, kan je ook zien aan de foto's.
Behoorlijk onzeker gebeuren hihi.
Wel of geen platesetter... Hoe ver de schuiven open... Hoe snel reageert het ei op verandering...

Maar goed, lekker gegeten en nog veel te leren.

2r2xdz5.jpg


28lxlvn.jpg



 
Gaat toch al prima, keramisch went zooooo snel.
 
Ennnnn af!!
Echt super geworden. Trots op mijn wederhelft!

rkswf6.jpg


28tcnz6.jpg
 
Dat ziet er prima uit :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan