BasBQ
Beef en Steak

Best . Ribs . Ever

 
 

Wietsehm

Stoker
Berichten
288
Fijne vrienden,

Heerlijk ribbendagje. Deze lagen al even in de vriezer: mijn slager vindt dat spareribs dik gesneden moeten worden. En wie ben ik om hem tegen te spreken (maar had nog nooit zijn ribben gekocht).

Ribben insmeren met mosterd-mayo. Noskos kruiden eroverheen. Snake leggen met appelhout. En op 110 gaan. 2-1.20-25.
2 uur roken.
1 uur 20 inpakken met boter.
25 minuten met bbq saus en nog eens met boter-vet bestrijken en laten indrogen.

Zoete aardappel poffen in de oven. Kaas en crème fresh erover met wat bieslook.

Maïskolf uit de oven met een ansjovis-knoflook-sjalot boter.

Rood wijntje erbij. Top!

A1C52777-8705-45DC-9903-AE8E79AF3936.jpeg


9745CE9E-E414-4C24-9BBE-3D452930DF0D.jpeg


A4DD0930-2A0F-447C-A551-06139EC25A6A.jpeg


096E093D-E784-41B9-9E06-695503B99D07.jpeg
 
Lekker veel vlees op de ribben, heerlijk. ;)
 
Ribben met serieus vlees, zullen gesmaakt hebben
 
daar zit echt veel vlees op die ribben en mooie bijgerechten ook, lekker hoor :D

Gewoon als vraag ( zoveel ervaring heb ik nou ook nog niet ) waarom de aardappels en de mais in de oven en niet er naast, er was zo te zien wel plek over op het rooster ?
 
Lekker man!
 
Dat zijn fijne ribjes!
 
Beste kluif. Top

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
Mooie ribben! Heerlijk😋
 
Kijk, dit is een voorbeeld van "vlees op de ribben". Zien er lekker uit en zullen met de side dishes zeker goed gesmaakt hebben.
😋 😋
 
Thanks boys! 😄
 
Dat zijn mooie ribs! De ansjovis-knoflook-sjalot boter klinkt goed. Ga ik eens maken.
 
Terug
Bovenaan Onderaan