- Berichten
- 28
Hi,
T'wordt es tijd om me (ook) bij dit forum voor te stellen.
Al jaren een grill liefhebber, de laatste 1,5 jaar is daar ook BBQ en smoken bijgekomen.
De Weber 57 staat regelmatig uren rustig zijn werk te doen in de tuin en voor de snelle zaken wordt elke week wel ff de Weber Smoke Joe aangeslingerd. Samen met een vriend gaat ook frequent de Smoker (van Smoking Bill) aan. Komende vrijdagavond/ nacht staat bijvoorbeeld pulled pork en ribs op het menu, een geweldige manier om het weekend in te luiden! Ben een liefhebber van uren in de tuin knooien met de BBQ, alleen is de beschikbare tijd vaak een issue.
Gelukkig is er nog heul veul te leren en dat doe ik zeker op dit uitgebreide forum.
T'wordt es tijd om me (ook) bij dit forum voor te stellen.
Al jaren een grill liefhebber, de laatste 1,5 jaar is daar ook BBQ en smoken bijgekomen.
De Weber 57 staat regelmatig uren rustig zijn werk te doen in de tuin en voor de snelle zaken wordt elke week wel ff de Weber Smoke Joe aangeslingerd. Samen met een vriend gaat ook frequent de Smoker (van Smoking Bill) aan. Komende vrijdagavond/ nacht staat bijvoorbeeld pulled pork en ribs op het menu, een geweldige manier om het weekend in te luiden! Ben een liefhebber van uren in de tuin knooien met de BBQ, alleen is de beschikbare tijd vaak een issue.
Gelukkig is er nog heul veul te leren en dat doe ik zeker op dit uitgebreide forum.