Hallo,
Vorige keer was ik vergeten een foto te maken met de BCC op de BBQ dus bij deze maar nog een keer gedaan alleen dan met een Palmpje, de El Cheapo opgestookt tot 130 c en wat citrushout om te roken.
Kippetje erop.
		
		
	
	
		
	
En toen was het weer om te janken en de El Cheapo koelde een beetje af waardoor er iets harder gestookt moest worden.
		
	
		
	
Even een lekker sausje erop bij 65 C in het dijbeen.
		
	
En natuurlijk een fototje van het kipje wat klaar is.
		
	
En het kippetje smaakte weer heerlijk, ik heb er een pulled chicken van gemaakt.
		
	
Groetjes,
Paul
	
		
			
		
		
	
				
			Vorige keer was ik vergeten een foto te maken met de BCC op de BBQ dus bij deze maar nog een keer gedaan alleen dan met een Palmpje, de El Cheapo opgestookt tot 130 c en wat citrushout om te roken.
Kippetje erop.
	En toen was het weer om te janken en de El Cheapo koelde een beetje af waardoor er iets harder gestookt moest worden.
	
	Even een lekker sausje erop bij 65 C in het dijbeen.
	En natuurlijk een fototje van het kipje wat klaar is.
	En het kippetje smaakte weer heerlijk, ik heb er een pulled chicken van gemaakt.
	Groetjes,
Paul