- Berichten
- 48
Beste mede BBQers,
Zit met de volgende uitdaging, ik maak wel eens een redelijk stukje vlees, zoals een PP van 2,8kg of een hele kip e.d. en wat ik het lastigste vind in deze is hoe hanteer ik dit vlees als het eenmaal in de BBQ zit/gezeten heeft. Het is dan heet, soms zitten er behoorlijk wat sappen & sauzen e.d. op..... Die ik dan eigenlijk niet aan leren of stoffe handschoenen wil krijgen...
Hoe hanteren jullie het vlees als jullie het bijvoorbeeld moeten inpakken (PP) of van de BBQ willen halen? Gewoon over de smetvrees van de handschoentjes heen? Ander type handschoentjes? Onwijs vuurvaste handen? Toch maar hannissen met een tang? (vind ik ben dit formaat / gewicht wel een dingetje).
Hoor graag hoe andere hier mee omgaan :-*
Zit met de volgende uitdaging, ik maak wel eens een redelijk stukje vlees, zoals een PP van 2,8kg of een hele kip e.d. en wat ik het lastigste vind in deze is hoe hanteer ik dit vlees als het eenmaal in de BBQ zit/gezeten heeft. Het is dan heet, soms zitten er behoorlijk wat sappen & sauzen e.d. op..... Die ik dan eigenlijk niet aan leren of stoffe handschoenen wil krijgen...
Hoe hanteren jullie het vlees als jullie het bijvoorbeeld moeten inpakken (PP) of van de BBQ willen halen? Gewoon over de smetvrees van de handschoentjes heen? Ander type handschoentjes? Onwijs vuurvaste handen? Toch maar hannissen met een tang? (vind ik ben dit formaat / gewicht wel een dingetje).
Hoor graag hoe andere hier mee omgaan :-*