A
antique_1a_top
Gast
Goede Middag mede BBQers,
zoals het er naar uitziet word het zaterdag tijd om voor het eerste te gaan 'spelen'
met mijn gister ontvangen weber 57 gbs.
naar vele jaren, huis tuin en keuken hamburgers, satehtjes enz gemaakt te hebben
word het nu tijd voor the next level.
om het mezelf niet te moeilijk te maken lijkt mij een Beenhammetje een leuke uitdaging.
kan iemand me vertellen hoe warm ik de Q moet opstoken alvorens de Beenham te plaatsen?
en bij welke kern temperatuur deze goed is??
graag zou ik er een lekker sausje bij maken. honing mosterd?? iemand toevallig een receptje bij de hand?
verder zou ik een makkelijk bijgerecht op de bbq erbij willen bereiden, iemand wat makkelijks in dachten??
aardappel om een leuke manier??
zal zaterdag foto's flitsen en zondag plaatsen
Gr Wilco
zoals het er naar uitziet word het zaterdag tijd om voor het eerste te gaan 'spelen'
met mijn gister ontvangen weber 57 gbs.
naar vele jaren, huis tuin en keuken hamburgers, satehtjes enz gemaakt te hebben
word het nu tijd voor the next level.
om het mezelf niet te moeilijk te maken lijkt mij een Beenhammetje een leuke uitdaging.
kan iemand me vertellen hoe warm ik de Q moet opstoken alvorens de Beenham te plaatsen?
en bij welke kern temperatuur deze goed is??
graag zou ik er een lekker sausje bij maken. honing mosterd?? iemand toevallig een receptje bij de hand?
verder zou ik een makkelijk bijgerecht op de bbq erbij willen bereiden, iemand wat makkelijks in dachten??
aardappel om een leuke manier??
zal zaterdag foto's flitsen en zondag plaatsen
Gr Wilco