BasBQ
Beef en Steak

Beercan en roadkill

 

env

Tondelzoeker
Berichten
2
Na vorige week de maiden run met de KJ, inbranden en daarna maar meteen wat pizza’s gemaakt (waren heerlijk). Vandaag dan maar meteen de stoute schoenen aan, een Beercan en Roadkill gemaakt gelijktijdig. Druk druk druk, temperatuur beheersen, sondes van de inkbird monitoren, temperatuur beheersen, willen kijken maar toch maar niet. Roadkill leek eerder klaar, kern op 74 en voordat ik dacht ff wat foto’s moest ze op tafel staan, jeetje wat lekker (noskos kip rub gebruikt). De beercan kwam nog wat later op z’n kern temperatuur, gelukkig wel gedacht aan wat foto’s, zag mezelf al met een tokkie. Hier wat groentes meegenomen, houder gevuld met radler 2,5. Noskos Rub en omdat ze er gelijktijdig op stonden, inhingen etc van 170 tot 190 geschommeld, liep me een ongeluk van binnen naar buiten en omgekeerd, temperatuur beheersen, maar niet mezelf, toch paar keer open gedaan, onvoldoende ervaring dus wil graag zien wat er gebeurt. Maar uiteindelijk vonden we de roadkill het lekkerst, dus die beercan moet nog meer geoefend gaan worden, kan toch niet dat er 1 lekkerder is dan de ander.
suggesties, tips, schiet. Ohja en gelukkig hebben we de foto’s nog (helaas dus alleen van beercan)
Eet ze

FE18C0F0-3B74-4C29-BA5B-C915CCDA9EA4.jpeg


57275DAC-A121-4C91-806F-231195B3C493.jpeg


8E91102F-102E-47E4-A775-9D041F03C639.jpeg
 
Dat heb je ondanks de drukte toch lekker gechefd chef.

Gefeliciteerd met je 🐔
 
Dat is een trotse dame, welkom bij de Tokkies.
 
Gefeliciteerd met je tokkie.
Mooi kippie.
BCC is absoluut leuk om te maken en staat wel leuk zo op de BBQ zeker met gasten die het nog nooit hebben meegemaakt.
Een roadkill (of spatchcock) daarentegen ziet er misschien wat minder spectaculair uit maar is inderdaad veel lekkerder, zo zie je maar dat bereidingswijze veel met smaak kan doen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan