BasBQ
Beef en Steak

Beercan chikken voor de titel

 
 

derkzz

Stoker
Berichten
428
Nou zoals gezegd..tijd voor de titel..

Kipje in de rub..
ef13d84b21e9ccee7ea3f1763c77c74e.jpg


Kip op de troon
0a0a81609fd7c4f69b12343a06a343f2.jpg


De joe op 190.
En de kip op het rooster..
Kennelijk nog wat vet aan de steen want de vlammen sloegen om de oren..wel tof dat show cooking effect.
95d51f12406971afe7045e4afe15cb63.jpg


Na een klein uurtje was die klaar.
95de989cf23e74b6dde3b6949ccd98ae.jpg

ba4a3da30cac78f09c8164ab23bb089c.jpg


Even aansnijden..en eten maar
e1e921b07621ac2494bba18b8a0c5dc7.jpg


Wat vonden we er van?

Ja prima gelukt..velletje was ook mooi en super sappig.
Voor de volgende keer wel wat paprika poeder toevoegen voor de kleur.

Bedankt voor het lezen.

Verstuurd vanaf mijn SM-G980F met Tapatalk
 
Voor de titel nog wel😂.
Nou ik vind em geslaagd, van mij mag je die titel krijgen 😋
 
Die kip zit er mooi bij. Lekker.
Mooi.
Nu ff kijken wat de "jury" voor mening heeft....
 
Gefeliciteerd met je tokkie! Zie de laatste tijd meer van die bleke dames, nieuwe trend? 😜
 
Dank dank.

Het velletje was een stuk krokanter dan je zou denken..deze rub heeft geen paprika en suiker..dus vandaar de kleur

Verstuurd vanaf mijn SM-G980F met Tapatalk
 
Gratz met tokkie!
Gefeliciteerd met je tokkie! Zie de laatste tijd meer van die bleke dames, nieuwe trend?
Das de nasleep van al die thuis quarantaine; te weinig in het zonnetje geweest
 
wordt dit nog wel eens afgegrild voor de kleur/krokant? of is dat weer afbreuk aan de bereiding...? ;-)
 
Gefeliciteerd met je tokkie
 
wordt dit nog wel eens afgegrild voor de kleur/krokant? of is dat weer afbreuk aan de bereiding...? ;-)
Dat is in principe niet nodig.
 
Kippetje ziet er uitgeplukt goed uit
geen aardappeltjes op de schaal in de Q. Smaakt goed hoor 😉
 
Chicky ziet er idd iets bleek uit. Heb je wel rookhout gebruikt tijden de bereiding? Als je kip maar goed gesmaakt heeft. Dat is ook belangrijk.
Gefeliciteerd met je tokkie.
 
Chicky ziet er idd iets bleek uit. Heb je wel rookhout gebruikt tijden de bereiding? Als je kip maar goed gesmaakt heeft. Dat is ook belangrijk.
Gefeliciteerd met je tokkie.
nope geen rookhout op kip met vel.. dat vinden wij minder lekker.
en zo proef jeook nog eens de smaak van je houtskool
 
Terug
Bovenaan Onderaan