- Berichten
 - 97
 
Gisteren hebben we weer een heerlijk avondje bbq achter de rug 
we hadden kip op bier met daar naast wortelen met bacon er omheen en wat gekruide aardappelen
en omdat onze vrienden de frikandel Burnd-end wilde proberen hadden we die als toetje
de kippen zitten in de rub van noskos
de wortelen met bacon zijn tijdens de bereiding op de bbq ingesmeerd met ahorn siroop
de frikandellen ben ik vergeten foto’s van te maken maar die hebben nacho kruiden gekregen
		
		
	
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
	
		
			
		
		
	
				
			we hadden kip op bier met daar naast wortelen met bacon er omheen en wat gekruide aardappelen
en omdat onze vrienden de frikandel Burnd-end wilde proberen hadden we die als toetje
de kippen zitten in de rub van noskos
de wortelen met bacon zijn tijdens de bereiding op de bbq ingesmeerd met ahorn siroop
de frikandellen ben ik vergeten foto’s van te maken maar die hebben nacho kruiden gekregen