- Berichten
- 58
Vandaag een heerlijke BCC gemaakt!
Kip lekker in de olie en met een Rub van komijnpoeder/uienpoeder/knoflookpoeder/zout/basterdsuiker/paprikapoeder/zwarte peper en een gemalen kruidnagel goed ingesmeerd. Wat aardappels in de alufolie en een paar in stukken met wat olie en Vegeta bij de kip. De dame op een wat geleegd blikje bier plaatsen en in de Q die indirect op 180 graden staat. De aardappels in de folie ook er omheen liggen. Na +- 60/70 min eraf gehaald(ligt aan de grote van de dame). Laatste 20 min de zoete paprika halveren, zaadlijsten verwijderen en ff insmeren met olie en wat grof zeezout. Vel zwart grillen(ik leg ze op de randjes daar is de hitte hoog/bijna directe warmte) na +- 20 minuutjes eraf halen net als de rest en het vel verwijderen.
Mijn vrouw en kindjes waren zeer tevreden, ikzelf hou me volgende x vast aan mijn andere Rub die wat pittiger is. Deze was te zoet voor mij, maar kippie was verder idd prima.
Kip lekker in de olie en met een Rub van komijnpoeder/uienpoeder/knoflookpoeder/zout/basterdsuiker/paprikapoeder/zwarte peper en een gemalen kruidnagel goed ingesmeerd. Wat aardappels in de alufolie en een paar in stukken met wat olie en Vegeta bij de kip. De dame op een wat geleegd blikje bier plaatsen en in de Q die indirect op 180 graden staat. De aardappels in de folie ook er omheen liggen. Na +- 60/70 min eraf gehaald(ligt aan de grote van de dame). Laatste 20 min de zoete paprika halveren, zaadlijsten verwijderen en ff insmeren met olie en wat grof zeezout. Vel zwart grillen(ik leg ze op de randjes daar is de hitte hoog/bijna directe warmte) na +- 20 minuutjes eraf halen net als de rest en het vel verwijderen.
Mijn vrouw en kindjes waren zeer tevreden, ikzelf hou me volgende x vast aan mijn andere Rub die wat pittiger is. Deze was te zoet voor mij, maar kippie was verder idd prima.
Laatst bewerkt: