Mijn eerste post op het forum, beer can chicken. Tevens ook een van mijn eerste keren op de Bastard.
Ingesteld op 170 graden, instellen blijf ik toch lastiger vinden dan het lijkt, temperatuur bleef op 180 hangen. Heb het velletje voorzien van cheeky chicken rub van smokey goodness, en met een naald wat bier in het borstvlees gedaan om het vlees sappig te houden.
Na 5 kwartier was het vlees op de borst op de goede temperatuur. Helaas heb ik er geen krokant korstje op kunnen krijgen, misschien hebben jullie nog tips hier voor. Kan zijn dat het komt door het bier wat ik in het vlees heb gedaan.
Nu de fotos:
Ingesteld op 170 graden, instellen blijf ik toch lastiger vinden dan het lijkt, temperatuur bleef op 180 hangen. Heb het velletje voorzien van cheeky chicken rub van smokey goodness, en met een naald wat bier in het borstvlees gedaan om het vlees sappig te houden.
Na 5 kwartier was het vlees op de borst op de goede temperatuur. Helaas heb ik er geen krokant korstje op kunnen krijgen, misschien hebben jullie nog tips hier voor. Kan zijn dat het komt door het bier wat ik in het vlees heb gedaan.
Nu de fotos: