BasBQ
Beef en Steak

Beer Can Chicken.

 
 

Hjalmar

Tondelzoeker
Berichten
12
Een kippetje, of twee, ter ere van Willem vandaag op de bbq.

Twee kippetjes gehaald op de markt en vandaag de eerste BCC run op de Masterbuilt Kamado.

Een eigen gemaakte Canjun Rub gemaakt, want lagen we eerlijk zijn, bij het gebruiken van een zelf gemaakte Rub begint het plezier al eerder :)

De twee dames vanochtend in de rub gezet. En toen biertjes gedronken tot het een uurtje of 4 was, tijd om de kamado aan te steken. Ik blijf me verbazen hoe makkelijk en snel de kamado op temperatuur is en blijft!

Ongeveer een uur en 10minuten over gedaan tot ze in de borst 74 graden waren. Even laten rusten in een oven schaal en toen; Aan tafel!!

Ik vond de kip echt onwijs lekker, en de gasten ook, niet geheel onbelangrijk.

On to the next!

3B23B7D8-DD91-43AA-874F-27B171FF25D1.jpeg


8F110C6C-99D2-4F33-9CBA-83A63E62D7B6.jpeg

666095BB-848C-4939-96FD-A75138F1E755.jpeg

F545BAB4-E3ED-47C5-A71C-DB9BB955B964.jpeg
 
Leuk hoor die 2 meisjes, gefeliciteerd met je tokkie!
 
Gefeliciteerd! Mooie kippetjes 👌🏼
 
Hjalmar, denk dat Wim Lex graag even had aangeschoven vandaag. Welkom bij de Tokkies.
 
Mooie run
Top dat het smaakte.
Gefeliciteerd met je sticker
 
Chicky's staan er lekker lekker bij, Dat moet smullen geweest zijn.
Gefeliciteerd met je tokkie.
 
Die dames zien er goed uit hoor. Gefeliciteerd met je tokkie
 
Terug
Bovenaan Onderaan