- Berichten
- 12
Een kippetje, of twee, ter ere van Willem vandaag op de bbq.
Twee kippetjes gehaald op de markt en vandaag de eerste BCC run op de Masterbuilt Kamado.
Een eigen gemaakte Canjun Rub gemaakt, want lagen we eerlijk zijn, bij het gebruiken van een zelf gemaakte Rub begint het plezier al eerder
De twee dames vanochtend in de rub gezet. En toen biertjes gedronken tot het een uurtje of 4 was, tijd om de kamado aan te steken. Ik blijf me verbazen hoe makkelijk en snel de kamado op temperatuur is en blijft!
Ongeveer een uur en 10minuten over gedaan tot ze in de borst 74 graden waren. Even laten rusten in een oven schaal en toen; Aan tafel!!
Ik vond de kip echt onwijs lekker, en de gasten ook, niet geheel onbelangrijk.
On to the next!
Twee kippetjes gehaald op de markt en vandaag de eerste BCC run op de Masterbuilt Kamado.
Een eigen gemaakte Canjun Rub gemaakt, want lagen we eerlijk zijn, bij het gebruiken van een zelf gemaakte Rub begint het plezier al eerder

De twee dames vanochtend in de rub gezet. En toen biertjes gedronken tot het een uurtje of 4 was, tijd om de kamado aan te steken. Ik blijf me verbazen hoe makkelijk en snel de kamado op temperatuur is en blijft!
Ongeveer een uur en 10minuten over gedaan tot ze in de borst 74 graden waren. Even laten rusten in een oven schaal en toen; Aan tafel!!
Ik vond de kip echt onwijs lekker, en de gasten ook, niet geheel onbelangrijk.
On to the next!