- Berichten
- 38
Vandaag was de allereerste keer dat ik Beer Can Chicken ging maken met het recept van Dennis aka Noskos.
De bedoeling was om hem op het rookoventje te maken, echter kreeg ik hier de temperatuur niet hoger dan 80/90 graden..
Ik heb toen de hete kolen eruit gehaald en in de Boretti Barilo gedaan en deze opgestookt naar 175 graden.
Eerst begonnen met het kruiden van de kip, deze even laten staan totdat de barbeque de juiste temperatuur had.
Simpelweg de Beer Can Chicken op de Barbeque en wachten tot deze een kern temperatuur had van 75 graden in de borst.
Geserveerd met een paar frietjes en appelmoes (ouderwets maar toch lekker) en als toetje zelfgemaakte YoghurtFramboos ijs.
Nu zie ik dat alle afbeeldingen die ik wil uploaden te groot zijn, ik zal ze thuis even in de juiste formaat zetten
De bedoeling was om hem op het rookoventje te maken, echter kreeg ik hier de temperatuur niet hoger dan 80/90 graden..
Ik heb toen de hete kolen eruit gehaald en in de Boretti Barilo gedaan en deze opgestookt naar 175 graden.
Eerst begonnen met het kruiden van de kip, deze even laten staan totdat de barbeque de juiste temperatuur had.
Simpelweg de Beer Can Chicken op de Barbeque en wachten tot deze een kern temperatuur had van 75 graden in de borst.
Geserveerd met een paar frietjes en appelmoes (ouderwets maar toch lekker) en als toetje zelfgemaakte YoghurtFramboos ijs.
Nu zie ik dat alle afbeeldingen die ik wil uploaden te groot zijn, ik zal ze thuis even in de juiste formaat zetten
Laatst bewerkt: