Beef en Steak

Beer Can Chicken

 

Schoolbord

Sprokkelaar
Berichten
38
Vandaag was de allereerste keer dat ik Beer Can Chicken ging maken met het recept van Dennis aka Noskos.

De bedoeling was om hem op het rookoventje te maken, echter kreeg ik hier de temperatuur niet hoger dan 80/90 graden..
Ik heb toen de hete kolen eruit gehaald en in de Boretti Barilo gedaan en deze opgestookt naar 175 graden.

Eerst begonnen met het kruiden van de kip, deze even laten staan totdat de barbeque de juiste temperatuur had.

Simpelweg de Beer Can Chicken op de Barbeque en wachten tot deze een kern temperatuur had van 75 graden in de borst.

Geserveerd met een paar frietjes en appelmoes (ouderwets maar toch lekker) en als toetje zelfgemaakte YoghurtFramboos ijs.

Nu zie ik dat alle afbeeldingen die ik wil uploaden te groot zijn, ik zal ze thuis even in de juiste formaat zetten😇

20200804_162129_resized.jpg


20200804_163750_resized.jpg


20200804_163756_resized.jpg


20200804_164756_resized.jpg


20200804_181241_resized.jpg


20200804_192307_resized.jpg


20200804_192728_resized.jpg


20200804_193644_resized.jpg
 
Laatst bewerkt:
Was het wel een kip en geen kalkoen omdat de afbeeldingen te groot zijn 😁
 
Hmm. Ben benieuwd want het klinkt allemaal erg lekker
 
Mooi chickie hoor.
Ik denk dat je een sticker verdiend heb. Gefeliciteerd.
 
Lekker chicky. Mooi kleurtje op gedaan zo. Dat moet smullen geweest zijn.
Gefeliciteerd met je tokkie
 
Proficiat met je tokkietok.
Je ziet de kip glimmen. Krijgt steeds meer kleur en ziet er smakelijk uit.
 
Terug
Bovenaan Onderaan