- Berichten
- 30
First time voor alles en dus ook een eerste keer deze klassieker!
De kip een dik uur van te voren een rub gegeven van Noskos The Chicken, easy peasy. De Q gestookt naar 190 graden indirect, aangezien ik net een nieuwe lading verschillende houtsoorten heb binnen gekregen ben ik voor Kersen gegaan.
Na een half uur de bij gerechten erin gedaan en toen zat de Q ook stampvol. Bijgerecht van simpele zoete aardappel friet en groente mix van gele courgette met aubergine in olijfolie en Noskos the Chicken kruiden.
In een dik uur was alles klaar, het laatste kwartier nog even de groenten en friet in de gietijzeren pan gedaan waar de kip in zat, dit zodat het vet nog mooi opgenomen kon worden in de bijgerechten.
Al met al een prima gerecht die snel op tafel kon met een heerlijke smaak, maar van het gekluif moet je houden...
Verstuurd vanaf mijn CPH1931 met Tapatalk
De kip een dik uur van te voren een rub gegeven van Noskos The Chicken, easy peasy. De Q gestookt naar 190 graden indirect, aangezien ik net een nieuwe lading verschillende houtsoorten heb binnen gekregen ben ik voor Kersen gegaan.
Na een half uur de bij gerechten erin gedaan en toen zat de Q ook stampvol. Bijgerecht van simpele zoete aardappel friet en groente mix van gele courgette met aubergine in olijfolie en Noskos the Chicken kruiden.
In een dik uur was alles klaar, het laatste kwartier nog even de groenten en friet in de gietijzeren pan gedaan waar de kip in zat, dit zodat het vet nog mooi opgenomen kon worden in de bijgerechten.
Al met al een prima gerecht die snel op tafel kon met een heerlijke smaak, maar van het gekluif moet je houden...






Verstuurd vanaf mijn CPH1931 met Tapatalk