BasBQ
Beef en Steak

Beer can chicken met aardappelen

 
 

Raymann

Vuurmaker
Berichten
58
Dit blijft ook altijd een toppertje.
Had wat aardappelen gepoft en er wat omheen gelegd die lekker de smaak van het kippenvet mee kregen👌🏼

0D9E1F98-D551-447E-B885-21CEDF9B7A73.jpeg
 
Ja.......wellicht kun je nog wat toevoegen aan het verslag. (Bv. Rub, tsmperatuur, tijd, foto van de bewerkingen en het eindresultaat).
 
Heb helaas niet meer foto’s van het gerecht.
Qua Rub heb ik bij dit kippie rustig gehouden met alleen wat zout/peper/paprikapoeder(pittig).
Willekeurig blikje bier(half leeg, maar dat weten de meeste van jullie denk ik wel).
Bbq 180 graden +- uurtje (afhankelijk van de grote van de kip).
Aardappelen goed oliën, evt zout peper en meteen met de kip mee.
 
Terug
Bovenaan Onderaan