- Berichten
- 301
Zaterdag was het tijd voor mijn eerste Beer Can Chicken,
Heb de kip de avond ervoor ingerubt met de basisbbq rub van Steven Raichlen en heb daar zelf nog rozemarijn,oregano,basilicum en gemberpoeder aan toegevoegd..
Vergeef me als ik iets vergeten ben/of niet goed geplaatst heb..(tis me eerste bijdrage) :-[
Wat extra gaten erbij,en wat knoflook erbij..
Handje vol rooksnippers uurtje laten weken in wat bier,en op de kooltjes..
Tijd voor wat aardappeltjes met rozemarijn,dragon,knoflookpoeder en wat olijfolie..
Naar 1uur en een kwartier was madam zover..
Sommige aardappeltjes waren wat "slof"..hadden iets langer gemogen..
Dochter was weer blij met papa..
Heb de kip de avond ervoor ingerubt met de basisbbq rub van Steven Raichlen en heb daar zelf nog rozemarijn,oregano,basilicum en gemberpoeder aan toegevoegd..
Vergeef me als ik iets vergeten ben/of niet goed geplaatst heb..(tis me eerste bijdrage) :-[


Wat extra gaten erbij,en wat knoflook erbij..

Handje vol rooksnippers uurtje laten weken in wat bier,en op de kooltjes..

Tijd voor wat aardappeltjes met rozemarijn,dragon,knoflookpoeder en wat olijfolie..


Naar 1uur en een kwartier was madam zover..

Sommige aardappeltjes waren wat "slof"..hadden iets langer gemogen..

Dochter was weer blij met papa..
