Van een paar weken geleden, maar wil jullie het niet onthouden 
Eerst de 2 scharrelkippen in het zout op de huid om er wat vocht uit te trekken.
Daarna uurtje in de Smoke House Bar B Que Rub via webshop vuur en rook.
Deksel dicht en tijd voor een biertje
Indirect gegaard met de Q op 190, met een temp meter naar de 76 graden in de borst. Was halverwege nodig om ze van plek te wisselen, 1 kip gaarde wat langzamer.
Daarna met erg veel plezier opgegeten, heb nog nooit zo een sappige kip gegeten :>
Volgende keer wil ik wel proberen de huid wat krokanter te krijgen, nog goede tips iemand?

Eerst de 2 scharrelkippen in het zout op de huid om er wat vocht uit te trekken.


Daarna uurtje in de Smoke House Bar B Que Rub via webshop vuur en rook.
Deksel dicht en tijd voor een biertje

Indirect gegaard met de Q op 190, met een temp meter naar de 76 graden in de borst. Was halverwege nodig om ze van plek te wisselen, 1 kip gaarde wat langzamer.

Daarna met erg veel plezier opgegeten, heb nog nooit zo een sappige kip gegeten :>
Volgende keer wil ik wel proberen de huid wat krokanter te krijgen, nog goede tips iemand?
