BasBQ
Beef en Steak

Beer Can Burger, eerste keer... niet de laatste

 

Marcozld

Stoker
Berichten
414
Voor visite uit het buitenland eens goed uitgepakt. Zalm, Ribeye en de Beer Can Burger stonden op het menu. In dit topic de BCB. Ik weet niet hoe jullie het doen, maar ik had in eerste instantie wat moeite het rundgehakt te vormen rond het blikje bier. De wand vond ik wat aan de dikke kant maar te dun betekende als snel dat het uit elkaar ging vallen. Deze eerste keer BCB was voor mij iets te veel "homp gehakt met vulling". Tips/truuks om het allemaal wat in verhouding te krijgen met de vulling zijn dan ook welkom.

Het was in ieder geval een leuke eerste keer en is inmiddels al een keertje herhaalt (3 stuks BCB).

Rundergehakt en spek van de keurslager

Gehaktkruiden van de Jumbo
Inhoud van de burger:
- Mozarella
- Champginons
- Courgette
- kapje van oude kaas

Foto's zeggen altijd nog meer:








Grz.
 
Dank je wel nu zit mijn toetsenbord onder het kwijl en heb ik honger.  :D
Maar zonder dollen dat ziet er uit als een heerlijk broodje.
 
Beercanburger altijd lkkr smakelijk daar!

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

 
Die zien er heerlijk uit! Je hebt me zojuist gemotiveerd om deze spoedig te maken

Gr. Mike


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
dat ziet er helemaal lekker uit
 
Lijkt me lekker
 
Lekker! BCB altijd goed! Ik gebruik strooikaas, smelt lekker.. en geen Bierblik maar een beker/glas van kleiner formaat.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan