- Berichten
- 413
Voor visite uit het buitenland eens goed uitgepakt. Zalm, Ribeye en de Beer Can Burger stonden op het menu. In dit topic de BCB. Ik weet niet hoe jullie het doen, maar ik had in eerste instantie wat moeite het rundgehakt te vormen rond het blikje bier. De wand vond ik wat aan de dikke kant maar te dun betekende als snel dat het uit elkaar ging vallen. Deze eerste keer BCB was voor mij iets te veel "homp gehakt met vulling". Tips/truuks om het allemaal wat in verhouding te krijgen met de vulling zijn dan ook welkom.
Het was in ieder geval een leuke eerste keer en is inmiddels al een keertje herhaalt (3 stuks BCB).
Rundergehakt en spek van de keurslager
Gehaktkruiden van de Jumbo
Inhoud van de burger:
- Mozarella
- Champginons
- Courgette
- kapje van oude kaas
Foto's zeggen altijd nog meer:




Grz.
Het was in ieder geval een leuke eerste keer en is inmiddels al een keertje herhaalt (3 stuks BCB).
Rundergehakt en spek van de keurslager
Gehaktkruiden van de Jumbo
Inhoud van de burger:
- Mozarella
- Champginons
- Courgette
- kapje van oude kaas
Foto's zeggen altijd nog meer:




Grz.