- Berichten
- 68
Gistermiddag voor het eerst beer can bacon burgers gemaakt.
Kilo rundergehakt met twee eitjes en een handje paneermeel, hier vier ballen van gedraaid voor de burgers.


Een vulling gemaakt van
- Rode ui
- Paprika
- Prei
- Champignons
- Jalapeno pepers
Dit even kort aangebakken


Indirect op de weber bij een temperatuur van rond de 170 graden

Na een dik uur afgetopt met geraspte oude kaas en een plak cheddar

Het eindresultaat:

Ze waren heerlijk, al ga ik de volgende keer wat experimenteren met wat extra kruiden. Zeker de moeite waard om nog een keer te doen.
Kilo rundergehakt met twee eitjes en een handje paneermeel, hier vier ballen van gedraaid voor de burgers.


Een vulling gemaakt van
- Rode ui
- Paprika
- Prei
- Champignons
- Jalapeno pepers
Dit even kort aangebakken


Indirect op de weber bij een temperatuur van rond de 170 graden

Na een dik uur afgetopt met geraspte oude kaas en een plak cheddar

Het eindresultaat:

Ze waren heerlijk, al ga ik de volgende keer wat experimenteren met wat extra kruiden. Zeker de moeite waard om nog een keer te doen.