- Berichten
- 867
Voor de gevorderden hier op het forum alweer old news maar vandaag voor de 1e keer Beer Bottle Burgers gemaakt. Idee van Pitboys en van Noskos de tip om hoeveelheden wat aan te passen. Geweldig leuk om te maken en nog verrekte lekker ook. Met 250 gram gehakt de burger nog wel ff flink sporten deze week om dat er weer af te trainen.
Ik had overigens halfom gehakt genomen omdat dat iets minder snel uitdroogt. Ging na 1 uur en 10 minuten ook prima gaar en sappig. Had wat cheddar in de bakjes gedaan en ook bovenop met daaroverheen geraspte oude kaas. Afgelakt met BBQ saus van Dutch BBQ Crew.








Ik had overigens halfom gehakt genomen omdat dat iets minder snel uitdroogt. Ging na 1 uur en 10 minuten ook prima gaar en sappig. Had wat cheddar in de bakjes gedaan en ook bovenop met daaroverheen geraspte oude kaas. Afgelakt met BBQ saus van Dutch BBQ Crew.