- Berichten
- 1.650
Vandaag een klassieke Hollandse stamppot in een BBQ jasje. Beer Bottle Burger gevuld met stamppot rauwe andijvie en als topping wat cheddar kaas.
Als eerste de BB burger gemaakt en de bodem bestrooid met bbq rub. In de koelkast even op laten stijven en de Q alvast aangestoken. Burger indirect op hoog vuur voorgebakken. Ondertussen de stamppot gemaakt met veel roomboter. Nadat de bodem goed was de burger gevuld met deel van de stampot. Cheddar kaas erop, even laten smelten en aanvallen maar. Deze stampot variant gaan we veel vaker maken.
3 "ballen" van circa 190 gr
Bierfles in de bal gedrukt en nog even wat verder in model gebracht. Spek eromheen, even opstijven in de koelkast en dan op de Q
Stamppot rauwe andijvie in de bbb en vervolgens wat Cheddar kaas erop
Heerlijke burger met nog wat bbq-saus. We hebben weer heerlijk gegeten
Als eerste de BB burger gemaakt en de bodem bestrooid met bbq rub. In de koelkast even op laten stijven en de Q alvast aangestoken. Burger indirect op hoog vuur voorgebakken. Ondertussen de stamppot gemaakt met veel roomboter. Nadat de bodem goed was de burger gevuld met deel van de stampot. Cheddar kaas erop, even laten smelten en aanvallen maar. Deze stampot variant gaan we veel vaker maken.
3 "ballen" van circa 190 gr
Bierfles in de bal gedrukt en nog even wat verder in model gebracht. Spek eromheen, even opstijven in de koelkast en dan op de Q
Stamppot rauwe andijvie in de bbb en vervolgens wat Cheddar kaas erop
Heerlijke burger met nog wat bbq-saus. We hebben weer heerlijk gegeten