BasBQ
Beef en Steak

Beenhammetje

 

ruudbosch

Kooltjesharker
Berichten
212
Vandaag een lekker beenhammetje van de Q.
Het beenhammetje in de Spicy Garlic rub gezet en de glaze gemaakt (honing, mosterd en rum):

B508EAA4-1C01-40F9-AEBF-476F25BA3A78_zpsixvhynjl.jpg


Op de Q bij zo'n 165 graden en flink wat Hickory rookhout toegevoegd:

2028CAD1-D727-4F1B-B692-467BEED6D391_zpsqealg0lk.jpg


Na een uurtje lekker gerookt te hebben heb ik hem vervolgens nog elke kwartier in de glaze gezet totdat de kerntemp zo'n 59 graden was.
Het resultaat:
FBCEDA23-6C54-4B30-9413-4983CF8479FE_zpss214tfi7.jpg


D290164D-85FE-4474-8EBB-2B14BC5BF48B_zpstwo7x9v0.jpg


We hebben er heerlijk van gesmuld!
 
Terug
Bovenaan Onderaan