- Berichten
- 498
Geprobeerd een beenham van een 600 gram vandaag wat Lager en trager dan we normaal doen.
Stukje appelhout voor wat onschuldige rook
Na een 2 uurtjes de kern op 63 graden. Even een foto en dan rusten in de folie
Zo kwam hij na een half uurtje rusten uit de folie
Proberen zo dun mogelijk te snijden met een mes en dan tussen een zacht bolletje met wat mosterd dille dressing
Favoriet hier! Ook de kinderen vinden dit echt heerlijk.
Normaal met een 160 a 170 graden op de q en dan is hij binnen een uurtje wel klaar.
Kwa smaak en malsheid eigenlijk geen verschil
Misschien omdat het al gepekeld is?
Stukje appelhout voor wat onschuldige rook
Na een 2 uurtjes de kern op 63 graden. Even een foto en dan rusten in de folie
Zo kwam hij na een half uurtje rusten uit de folie
Proberen zo dun mogelijk te snijden met een mes en dan tussen een zacht bolletje met wat mosterd dille dressing
Favoriet hier! Ook de kinderen vinden dit echt heerlijk.
Normaal met een 160 a 170 graden op de q en dan is hij binnen een uurtje wel klaar.
Kwa smaak en malsheid eigenlijk geen verschil
Misschien omdat het al gepekeld is?