BasBQ
Beef en Steak

Beenham van de bbq

 
 
 

Robert Z

Stoker
Berichten
468
Van de week vond ik nog een zak whiskey eikenhout snippers en vond dat ik deze maar eens moest gaan gebruiken. In het kader van less is more leek me dit goed te combineren met een beenhammetje. Hier heb je verder weinig voor nodig om hem op smaakt te krijgen gecombineerd met deze houtsnippers.
Het hammetje in de aardappelkruiden gezet, daarna een smeersel gemaakt van mosterd, ketjap marinade en beerenburg om het hammetje in de smeren.
Kortom niet te moeilijk maar erg lekker, uiteindelijk kwam er nog visite langs en gelukkig had ik nog wat pulled pork in de vriezer.

40C93655-4990-450F-84B1-BA4C4C2A1AD2.jpeg


95387B2A-73DF-44C0-B053-90ED25E247D1.jpeg


06ECCB5C-76CD-42B7-B944-EC870A3AC248.jpeg


7C5A09BF-9EB1-4BFD-BD6E-118A8A187785.jpeg


36B640B4-8643-4D54-8F60-FFC841CC1DAE.jpeg


39F5EDA5-16AD-41F7-935A-28E38136BB62.jpeg


BD8C19CE-C232-4031-A520-F8CA31C7F678.jpeg
 
Het lekkerste hammetje komt van de bbq
Goed bezig. Ziet er heerlijk uit
 
Nooit stilgestaan bij beenham, maar zie het regelmatig voorbij komen hier. Dus staat al op de lijst.
 
Beenham van de BBQ altijd lekker
 
Terug
Bovenaan Onderaan