BasBQ
Beef en Steak

Beenham op whiskybarrel chips

Sander Wiessner

Sprokkelaar
Berichten
30
Vandaag de nieuwe smokertube gebruikt met Whiskybarrel smokechips.
Mijn hemel wat een smaakexplosie!!
De beenham eerst ingewreven met appelstroop, zout en peper. Daarna onder het genot van een plaatselijke stort- en onweersbui rustig op de smoker laten garen. Af en toe even kwasten met een mengseltje om de boel sappig te houden en hatsjekidee een heerlijk sappig en roze beenhammetje. Geserveerd met gevulde jalapeños en champignons met schapenkaas en cayennepeper.

IMG_20210627_170651.jpg


IMG_20210627_183110.jpg


IMG_20210627_191009.jpg
 
Lekker gegaard hammetje.
Je hebt zeker geen plakje meer over...😋
 
dat ziet er lekker sappig uit, mooie plaatjes en een goede smoker dus.
 
Terug
Bovenaan Onderaan