Sander Wiessner
Sprokkelaar
- Berichten
- 30
Vandaag de nieuwe smokertube gebruikt met Whiskybarrel smokechips.
Mijn hemel wat een smaakexplosie!!
De beenham eerst ingewreven met appelstroop, zout en peper. Daarna onder het genot van een plaatselijke stort- en onweersbui rustig op de smoker laten garen. Af en toe even kwasten met een mengseltje om de boel sappig te houden en hatsjekidee een heerlijk sappig en roze beenhammetje. Geserveerd met gevulde jalapeños en champignons met schapenkaas en cayennepeper.
Mijn hemel wat een smaakexplosie!!
De beenham eerst ingewreven met appelstroop, zout en peper. Daarna onder het genot van een plaatselijke stort- en onweersbui rustig op de smoker laten garen. Af en toe even kwasten met een mengseltje om de boel sappig te houden en hatsjekidee een heerlijk sappig en roze beenhammetje. Geserveerd met gevulde jalapeños en champignons met schapenkaas en cayennepeper.