- Berichten
- 215
Gisteren een beenham bij de slager gehaald en gisterenavond in de Rub gezet (Noskos)
Vanmiddag afgespoeld en de WSM klaargemaakt voor gebruik. Cherry snippers en een stukje eikenhout als rookhout,
WSM op 100 graden gehouden en na een kleine 2 uur was de ham klaar . Ik had 65 graden aangehouden vanwege mijn vrouw die niet van 100 % roze houdt.
Foto's zijn iet helemaal duidelijk maar het vlees was sapping en had een mooie rookring,
Geserveerd met gepofte aardappels en honing mosterd saus.

Vanmiddag afgespoeld en de WSM klaargemaakt voor gebruik. Cherry snippers en een stukje eikenhout als rookhout,

WSM op 100 graden gehouden en na een kleine 2 uur was de ham klaar . Ik had 65 graden aangehouden vanwege mijn vrouw die niet van 100 % roze houdt.

Foto's zijn iet helemaal duidelijk maar het vlees was sapping en had een mooie rookring,

Geserveerd met gepofte aardappels en honing mosterd saus.